Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CEPI-dagarna 2023

CEPI-dagarna 2023

I år arrangerade vi CEPI-dagarna med fokus på återhämtningsinriktade interventioner där berättelsen, lyssnandet och en ömsesidig dialog var det mest verkningsfulla i forskningen och den röda tråden i programmet.

Varje år arrangerar vi CEPI-dagarna för att sprida och omsätta forskningen på både ett enkelt och trevligt sätt, med högt till tak. Att göra forskningen begriplig för medverkande i vårt tvärvetenskapliga nätverk och för de som använder den är superviktigt. För att ni också ska ha nytta av vår framfart har vi publicerat programmet och lagt upp några presentationer och dokument längre ner.

I stora drag pratade vi om Safewards, Återhämtningsskola, Trauma utifrån olika perspektiv, Peer Support, Föräldrars upplevelse av Brukarstyrda Inläggningar, suicidforskning, med mera. Hoppas du kan använda något där du jobbar eller i ditt livssammanhang.

 

CEPI mingel

Program

 

Powerpoints