Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vårens CEPI webbinarium den 28 april

Ung kvinna och man sitter på bänk

Välkomna till CEPIs webbinarium för att ta del av vår senaste forskning om psykisk hälsa bland unga vuxna men också för att veta lite mer om Fortes 10-åriga satsning på psykisk hälsa

Den 28 april är det dags för vårt ”vårliga” webbinarium. Vi inleder eftermiddagen med att lära oss mer om Unga vuxna med psykisk ohälsa och deras utmaningar. Det är särskilt viktigt att unga mår bra och får det stöd de behöver för att ”växa” och komma vidare. Vi har inspirerats av Fortes aktuella utlysning Barn och ungas hälsa 2022 som ingår i den 10-åriga satsningen, Nationellt program för forskning om psykisk hälsa. Vi är glada för att Fortes forskningschef kommer och berättar om programmet kl. 15.00. Missa inte! Allra sist diskuterar vi bra ingångar för fortsatt spännande tvärvetenskaplig forskning i CEPI.

Välkomna!

Zoomlänk till webbinariet finns här

Länk till Fortes hemsida om programmet finns här