Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

mWorks är redo för testing och bjuder in intresserade för att vara med!

Bild med text om mWorks-ett digitalt stöd till arbetsåtergång

I 3 år har vi utvecklat mWorks. Men det är 13 års forskning som ligger bakom idén om hur man bäst kommer tillbaka till arbete efter sjukskrivning vid psykisk ohälsa.

Nu är det dags att testa hur mWorks fungerar i primärvården och om användningen leder till ökad egenmakt, delaktighet och minskade sjukskrivningsdagar. Därför vill berätta mer om mWorks och vårt projekt för intresserade vårdcentraler eller mottagningar och bjuder in till ett webbinarium den 25 november kl. 16.00-16.30. Välkomna!

 

Länk till event på Facebook: https://www.facebook.com/events/286195766038647/

 

Kort info om mWorks: 

  • mWorks är ett Forte-finansierat projekt där vi utvecklar och utvärderar ett digitalt hjälpmedel för att underlätta arbetsåtergång för personer med psykisk ohälsa. Projektet är ett samarbete mellan Region Skåne,  Lunds universitet och LU Innovation.
  • mWorks bygger på den senaste forskningen och har utvecklats ihop vården, arbetsgivare och personer med erfarenhet av psykisk ohälsa och sjukskrivning.
  • Till skillnad från traditionella insatser, som ffa fokuserar på diagnos och nedsättning av arbetsförmåga, fokuserar mWorks på motivation, resurser, styrkor och strategier, och samordnar personal och arbetsgivare i ett stödjande nätverk.
  • Vi tror att mWorks kommer att förändra processen för alla: för individen, samhällsaktörer och arbetsgivare.